ONZE VISIE​​​​​​​

NORDIC RENTAWAY SPAIN is druk bezig het verbeteren van de duurzaamheid binnen elk aspect van ons bedrijf. Wij geloven in het gebruik van middelen die de omgeving positief beïnvloeden en we promoten het duurzaam toerisme in de Costa Blanca. Wij zijn van mening dat verantwoord reizen een positief impact heeft op de lokale cultuur, mensen en op de toeristen zelf.

VOOR ONZE GASTEN

Voor onze gasten aan de Costa Blanca streven wij er naar om bewustzijn te creëren van hun impact tijdens hun reis in Spanje door ze te voorzien van duurzaam en milieuvriendelijke producten. Wij zijn van mening dat de introductie die onze gasten bij aankomst ontvangen van onze lokale gastheer/gastvrouw inspiratie en verantwoordelijkheid vormen jegens de lokale stranden, de omgeving, de lokale cultuur en de mensen.

Bij aankomst in onze appartementen ontvangen alle gasten water van AGUA enCAJA MEJOR Dit bedrijf gebruikt gerecyclede materialen voor een CO2-neutraal product en doneert 10% van hun inkomsten aan het planten van bomen in Spanje, dit in samenwerking met Plant for the Planet. Een ander bedrijf dat we graag ondersteunen is WhoGivesACrap.org, van wie onze gasten toiletpapier ontvangen. Dit toiletpapier is gemaakt zonder 
bomen, inkt, kleurstoffen of geuren en 50% van hun inkomsten wordt gedoneerd om toiletten te bouwen voor mensen die dat nodig hebben. Tevens ontvangen onze gasten organisch en biologisch afbreekbare welkomstpakketjes: badkamer- en keukenbenodigdheden, om ze te verwelkomen en om zo de fijne en milieuvriendelijke vakantie goed te beginnen.

VOOR ONZE KLANTEN

Voor onze klanten aan de Costa Blanca zorgen we, in samenwerking met La Lavandería Alicante voor hun woningen waarbij er alleen gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke producten. La Lavandería Alicante is een natuurlijk schoonmaakbedrijf dat schoonmaak van huizen aanbiedt aan de Costa Blanca.