​​​​​​​Ons TEAM

NORDIC RENTAWAY SPAIN is een internationaal, en gedreven team dat samenwerkt om de beste service te creëren voor zowel onze klanten als gasten. Onze zeer ervaren en professionele teamleden werken elke dag om alle aspecten van onze diensten te verbeteren en ze geven alles om alle vragen te beantwoorden en om aan alle aanvragen te voldoen. Het snelle succes van het bedrijf komt voort uit de enorme toewijding die ons team heeft voor haar werk.
 
Wij spreken de volgende talen vloeiend: Spaans, Engels, Zweeds, Deens en Nederlands.
Alhoewel het ons altijd lukt om te communiceren met gasten van over de hele wereld dankzij onze tweede talen zoals Frans en Duits.

Patricia Clemente

PATRICIA komt uit Elche (ES), ze is onze bulk van energie en positiviteit, die elke gast zal ervaren met haar als gastvrouw! Patricia heeft in verschillende steden in Spanje, Duitsland en Engeland gewerkt en heeft altijd geprobeerd haar gastvrijheidsvaardigheden in haar werk toe te passen. Sinds april 2019 maakt zij deel uit van ons serviceteam en haar natuurlijke gastvrije karakter in combinatie met haar toewijding in haar werk maakt haar een essentieel lid van ons bedrijf.​​​​​​​

FLEUR BOSCH

Sinds April 2018 maakt FLEUR deel uit van ons team en ze is een integraal lid van de ontwikkeling van het hoge serviceniveau dat zowel onze klanten als onze gasten ontvangen sinds ze is begonnen met het hosten aan de Costa Blanca en het werken voor NORDIC RENTAWAY SPAIN. Ze komt uit Amsterdam (NL) en heeft jarenlange ervaring in de hospitality en dienstverlenende sector die ze dagelijks in praktijk brengt. FLEUR heeft veel kennis en is steeds opzoek naar meer. Tevens is ze een ervaren reiziger en streeft ze er naar altijd haar werk, vaardigheden en competenties te verbeteren. Fleur is onze Service Manager en leidt ons serviceteam om een uitstekende gastenervaring te bieden.

Johan sjölin & Isabel Hansen

JOHAN en ISABEL zijn de oprichters van NORDIC RENTAWAY SPAIN en samen runnen zij het bedrijf. Beiden werken ze met het Service Team om een onvergetelijke vakantie ervaring voor onze gasten te creëren, en naast hun team, werken ze in alle aspecten samen met al onze fantastische klanten.
 
Johan komt oorspronkelijk uit Falun (SE) en is een ervaren ondernemer met sales als zijn expertise. Isabel komt uit Kopenhagen (DK) en heeft een academische achtergrond in ‘Business Administration’ en ‘Human resources Management’ en ze heeft jarenlange ervaring in de hospitality en dienstverlenende sector.