VASTGOEDBEHEER

Wij beheren onroerend goed van Denia tot Orihuela en bieden onze klanten het hele jaar door een betrouwbare service voor hun huizen. Hoewel onze voornaamste service verhuurbeheer is, helpen we graag om de eigendommen van onze klanten te onderhouden, ook wanneer deze gedurende een bepaalde periode niet wordt verhuurd. Bijna al onze klanten wonen ergens anders en hebben geïnvesteerd in een woning aan de kust, die ze gebruiken als vakantiehuis. Hierdoor vinden velen het moeilijk om een woning op afstand te beheren en wij zijn blij om hierin te kunnen assisteren. Onze klanten krijgen dezelfde 24/7 supportservice als onze gasten aan de Costa Blanca. Met andere woorden, als uw airconditioner er bijvoorbeeld op vrijdagnacht mee stop, handelen wij zo snel mogelijk om u te helpen en om elk probleem op te lossen. Veel van onze klanten zijn buitenlandse investeerders en zij profiteren van de talenkennis van ons team om namens hen te communiceren. In onze vastgoedbeheer service is inbegrepen:
Vertegenwoordiging, sleutelbeheer, onderhoud en schoonmaak.​​​​​​​


SLEUTELBEHEER


De sleutels van de woningen van onze klanten bewaren wij veilig. Wanneer u enkel het beheren van de sleutel wil aanvragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.


ONDERHOUD & SCHOONMAAK


We helpen onze klanten om hun eigendommen in de beste staat te houden en wanneer het nodig is bieden wij buiten de verhuur een schoonmaakservice aan. Onze vertegenwoordiging maakt vaak deel uit van het beheren van het onderhoud.


VERTEGENWOORDIGING


We worden vaak opgeroepen om onze klanten te vertegenwoordigen voor papierwerk, leveringen, verzekeringsmaatschappijen,
technici etc.
​​​​​​​


PRIJS


Wanneer onze aanwezigheid is vereist, rekenen we een starttarief van €15,- + BTW, om bij de woning op een afgesproken dag te zijn,. Hierna brengen wij een uurtarief of een vast tarief in rekening voor de aangevraagde taak of supervisie.
​​​​​​​​​​​​​​