VASTGOEDINVESTERING

Onze expertise van het beheren van huurwoningen aan de Costa Blanca is wat wij investeerders bieden die hier in de provincie Alicante onroerend goed willen kopen. Als u geïnteresseerd bent in het vinden van een woning die uitstekend is voor zowel u als voor de vakantieverhuur, bieden wij u graag gespecialiseerd advies.

ONZE EXPERTISE

De Costa Blanca is een prachtige locatie voor toerisme en vele bezoekers besloten een kort bezoek om te zetten in een lange termijn investering. Verschillende van onze huidige klanten investeren meer en we ontvangen veel gasten die geïnteresseerd zijn in het vinden van een perfecte woning voor hun vakantiehuis en dit gecombineerd met een goede en slimme investering. Door te investeren in een woning die geschikt is voor vakantieverhuur, maken onze huidige klanten graag zelf gebruik van hun woning en generen zij daarnaast ook inkomsten uit onze verhuur- en beheerservice.
 
Wij zijn gespecialiseerd in vakantieverhuur aan de kust en we bieden, aan klanten die geïnteresseerd zijn in een investering in een nieuwe vakantiewoning, een professioneel advies over investeren in onroerend goed.

BEGELEIDING IS DE SLEUTEL

Het is belangrijk dat we een investering vinden die past bij de wensen van onze klanten en daarom luisteren we altijd naar de gedachten en percepties die zij hebben over een toekomstige investering. We begeleiden en helpen ook als de ene wens de ander uitsluit, maar we streven er uiteindelijk naar om alle ideeën te harmoniseren. Aangezien wij als doel hebben de beste huurwoningen aan de Costa Blanca te beheren, zijn wij in ons advies over elke investering altijd volledig transparant over de voor- en nadelen van bepaalde gebieden in vergelijking tot andere. Hierna zoeken we naar een investering die zowel voldoet aan de wensen voor bepaalde eigenschappen en die optimaal gelegen is voor verhuurdoeleinden. Ten slotte, verkleinen we het aantal woningen samen met de klant en bezoeken we de meest interessante.

Contacteer ons voor meer informatie.